قطبي 48 ساعت وقت دارد، تجديد نظر کند
مدير عامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت : افشين قطبي سرمربي مستعفي تيم پرسپوليس تهران 48 ساعت وقت دارد که در تصميم خود تجديد نظر کند.
به گزارش ایرنا، "داريوش مصطفوي" در جلسه تمرين صبح چهارشنبه تيم فوتبال پرسپوليس در جمع بازيکنان اين تيم تاکيد کرد : افشين قطبي براي ما يک اسطوره است و ما هم از رسانه ها تقاضا داريم که اجازه دهند، قطبي همچنان اسطوره بماند.
وي با تاييد کناره گيري افشين قطبي از سمت سرمربيگيري تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت : ما راضي به اين کار نبوديم اما قطبي براي اين اقدام خود توجيهات و دلايلي را به ما ارائه کرده است که از نظر ما نمي توانست باعث جدايي قطبي از تيم پرسپوليس شود. به همين دليل به وي اين فرصت را داديم تا در صورت پشيماني از اتخاذ تصميم خودش، ظرف 48 ساعت اين موضوع را به ما اطلاع دهد.
مصطفوي دلايل جدايي افشين قطبي از تيم پرسپوليس را کم اهميت قلمداد کرد و گفت : من فکر مي کنم که قطبي ديگر دوست نداشت در ايران مربيگري کند و دلايل مطرح شده وي براي اتخاذ چنين تصميمي مهم و قابل قبول نبود.
وي درخصوص سرمربي آينده تيم پرسپوليس تهران گفت : افشين پيرواني به عنوان مسئول فني تيم انتخاب شده است و فعلا به عنوان سرمربي در خدمت تيم پرسپوليس تهران است.
حسين هدايتي رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران نيز در همين رابطه به خبرنگاران گفت : قصد ندارم در خصوص کناره گيري افشين قطبي صحبتي کنم چرا که داريوش مصطفوي در اين خصوص به طور کامل و جامع موضع هيات مديره اين باشگاه را بيان کرده است.







پاسخ با نقل قول
Bookmarks